Naturligtvis det svaraste att spela utan Spanjor

Naturligtvis, det svåraste att spela utan Spanjoren, som är en central figur i den nuvarande Arsenal. Utan honom i laget bara ser annorlunda ut. Är inte det mer brukligt att prisa stjärniga Alexis Sanchez och Mesut Ozil, men Cazorla om inte så nära det.
Wenger har själv sagt att i januari laget inte kommer att komma en ny mittfältare:
"...På mittfältet har vi många spelare, men det finns flera skäl. Vi har en massa bra spelare, men även om vi ville hitta en andra Cazorla extremt svårt...." Motvilja Wenger att delta i vintern transferfönstret klart – det är alltid svårt. Men dra inte är värt det – i den aktuella situationen, han riskerar att tappa spelare. Men Fransmannen fortfarande vågar försöka hitta en annan ledare, först av alla, han kommer att leta efter någon som Spanjoren. Cazorla 32, och skador blir allt vanligare. Arsenal spelar utan honom är mycket värre, så det är dags att hitta en spelare som tog gradvis över hans arbetsuppgifter.
Marco Verratti
Ingen är oumbärlig? 5 spelare som kan ersätta Cazorla till Arsenal Foto: Bleacherreport.com, Whoscored.com
Fans av "Arsenal" behöver inte måla alla fördelar Verratti – de alla såg två matcher i Champions League den här säsongen. Verratti inte en pragmatiker. Mittfältare, kunna perfekt för att hålla bollen. Och han påminner många Cazorla.
"...Ofta talar om för mig att slå in, för att bli av med det, men jag kan inte – för mig som är nederlag. Jag vet inte hur. Jag har aldrig bli av med bollen, och förstår inte dem som gör det. Jag vet att vi alla har vår egen stil, men det är inte för mig. Det är bäst att jag inte kommer att spela, vad som kommer att ändra stil...."
Å ena sidan sådan envishet kan irritera de fans som uppskattar det seger mer estetiska aspekter, men Wenger (sportingbet SE) är helt klart glad en sådan filosofi.
Att köpa en spelare från en rik PSG kommer inte att bli lätt, men han har redan visat missnöje med beslut av ledningen av klubben. Med tanke på de rykten om nehily budget Arsenal för överföringar, en sådan transaktion är möjligt.
Miralem Pjanić
Ingen är oumbärlig? 5 spelare som kan ersätta Cazorla till Arsenal Foto: Bleacherreport.com, Whoscored.com
Solen tidningen anser att "Arsenal" är redo att erbjuda Juventus 28 miljoner pund för Försvararen. Enligt journalisten, Wenger var redan på telefonen med don och han visade önskan att spela för Arsenal.
Säkert Fransmannen har länge kollat mittfältaren, som är bra att titta på "Emirates stadium". Men vi tvivlar starkt på att han kommer att gå med Londonborna den här vintern, speciellt med tanke på hans senaste övergången till lägret i Juventus. Och ännu när vi talar om den nya ledaren på mittfältet, det är svårt att hitta en bättre kandidat.
källa: www.xspelbolag.com