NEC Nijmegen - ADO Den Haag

FUTBAL-CL: Žilina - TrnavaBåda lördagens motståndare just nu är på väg att falla i andra ligan, så behöver för att få varje punkt som salt. Domestic Nijmegen är närvarande någonstans på fjortonde plats med femton poäng, gäster i Haag har en poäng mindre och Unibet femtonde. Duellen kan ha en stor inverkan på psyket av de två val, kan vinnaren av denna kamp får mer komfort till den andra halvan av tävlingen. Med tanke på den nuvarande situationen, är favorit mycket hårt.

Hem under de senaste sex matcher förlorade två gånger, å andra sidan, vann bara trepunkts vinst. Hög nederlag 0: 5 lidit på grund av Ajax, efter successiv vinst hemma mot Twente i förhållandet 3: 2 behärskar sista Unibet matchen mot Heracles Almelo och förlorade honom 0: 2 Den Haag senast vann i början av november mot Tilburg (1: 0) i detta ögonblick, gjorde tre gånger i rad inte poäng mot Groningen (1: 2), PSV (1: 3) och senast mot Utrecht (0: 2).

NEC tränare Peter Hyballa kommer att finnas tillgänglig för att slutföra valet. "Under de två sista matcherna i år vill vi vinna och är väl medvetna om att det första steget kommer att vara det viktigaste. Den Haag kännetecknas av god övergång till offensiv halv och även berömda secvičenými Unibet standardsituationer. Jag förväntar mig en balanserad kurs, som kan spela en roll i varje liten sak", sade han med stor försiktighet fyrtio år gammal hemlagad tränare.

Båda lagen tävlade tillsammans redan i år, i den första omgången i Nationella cupen lyckades Den Haag efter att ha vunnit i en straffläggning. "Det var en balanserad match och oavgjort var förtjänade, då vi höll påföljder huvudet kallt. Nöjd vi var förmodligen även en punkt, å andra Unibet sidan vill vi till varje pris för att vinna och pressa sig till en bättre framtid", säger optimistiskt strateg ADO Zeljko Petrovic.

Montenegrinska native Malone missar på grund av muskelproblem i buken, med Jansen Meijers konstnärer arbetade sig magiska med knäet. I förra årets inbördes möten var alltid lyckas inhemska val. Nijmegen gav inledningsvis motståndare på deras egen arena ingen chans på Unibet honom och klättrade hög 4: 1, i en fjäderreturmatch men förlorade i Haag 0: 1 Båda motståndare i år har landat en skytt och måste förlita sig på teamets prestationer - bästa oddsbonusar.