Atalanta haluaa pelata taktiikalla 4 3 3

Atalanta haluaa pelata 4-3-3-muodostelman, joka vastaa Keskikenttäpelaajat on edelleen lisääntynyt. Kuitenkin, ilmeisesti, Frank ei ole vain valmis olla johtaja, mutta on hallussaan tarvittavat ominaisuudet pelaaja, joka on yhteys puolustus ja hyökkäys. Fyysistä voimaa, energiaa ja kekseliäisyyttä, jotta häntä jo niin nuorena olla yksi tärkeimmistä toiveet suosikkeja turnauksen.
Keita Baldé
Ikä: 21 vuotta Maajoukkue: Senegal Seura: Lazio Kuten Cassie, baldé on musta hevonen joka sanan varsinaisessa merkityksessä, koska, ainakin Italiassa, on hyvä tietää. Mies ei ole mitään, ja hän on neljäs kausi Roomassa, jokainen, joka vietti vähintään 20 ottelua. Ja tilastot nuori laitahyökkääjä on varsin kohtuullinen: puolet kauden hän oli saavuttanut hänen ennätys maaleja viisi. Ja on vain kaksi pistettä järjestelmässä maalin + syötön paras tulos urallaan mukaan tämä indikaattori – 10.
Maajoukkueen, valmistunut Academy of "Barcelona" debytoi vähemmän kuin vuosi sitten, mutta nyt se on olennainen linkki. Nopeus ja monipuolisuus, jonka avulla voit käyttää Keita kuten koko otsa ja jopa hyökkääjä, houkuttelee erityistä huomiota, vaikka kieltämättä, tekniikka käsittely pallo hän vielä työtä. Läsnäolo vahva linja hyökkäys tulisi sallia Senegalin pelata kaikkia puolia hänen poikkeuksellisen lahjakkuuden.
Nabil Bentaleb Tottenham Hotspur
Ikä: 22 vuotta Maajoukkue: Algeria Seura: Schalke
Tästä kaverista kuulimme ensimmäisen kerran muutama vuosi sitten, joka saattaa tuntua, että hän on jo kauan sitten oli mennä ikä pelaa nuorten joukkue. Todella avasi kaksi vuotta sitten Tottenham, mutta vahvistaa menestyksestä ei ollut hyvä, mutta koska nousta tuhkasta kuin Feeniks-lintu, hän on jo Bundesliigan. Luonto ei ole petetty mies fyysisesti, mutta myös muita näkökohtia jalkapallo, hän on myös kaukana määritelmä keskinkertaisuus. Tämä kausi, Bentaleb avattu ja melko hyvä viimeistelijä. Lopulta kentällä, Nabil osaa käytännössä kaiken, mikä tarkoittaa, että ne ei tarvitse vain saada kokemusta ja tehdä toinen laadullinen askel eteenpäin.
Katso lisää: urheilu-viikko.com