AC Milán - UC Sampdoria

Már majdnem egy hónap óta az AC Milan sikerült nyerni utoljára. Minden vezetése alatt Montellovým nehézkesen felépített, januárban kezdett felbomlani. A Rossoneri képesek időben reagálni és Sampdoria elleni visszatérni győztes módon? Most Milan pilóta párbajt a Mariners fűszeres.

Vincenzo Montella érkezése előtt a San Siro csak edzője Sampdoria, azonban néhány jelentős sikert a Fiorentina a közelgő. Bízunk benne, hogy védő Alessio Romagnoli, aki egyben a Luigi Ferraris stadion végre. Sokkal fontosabb, mint a nosztalgia az egykori klub jelenlegi formájában AC, ami megdöbbentő.

Rossoneri januárjában nyert csak egy mérkőzést, elveszett kétszer kötve egyszer. Továbbá, még Bet 365 sikerült kijutni a csészét. Összességében négy versenyképes mérkőzést már tapasztalt az érzés a győzelem. Az utolsó fordulóban, míg a földön vezetett Udinese köszönhetően Bonaventura, de aztán ugyanaz a játékos megsérült, és minden összeomlik, mint egy kártyavár. Zebrák két gól lett a mérkőzés, és az eredmény 2: 1 gond nélkül maradtak, amíg a végső sípszó.

A formája az dicsőséges még a vendégek, még az utolsó fordulóban váratlanul ellen AS Roma. Ez a díj nem csak megszakad šestizápasovou sorozat nélkül a győzelem, hanem megállítani a meredek csökkenése az asztalra. Cseh rajongók majd élvezni azt a tényt, hogy az egyik hozzájárult e cél Patrik Schick, most hét gól gólkirály a csapat!

AC Milan nem csak Érdekes ellenfél hajósok. Otthon, ő legyőzte majdnem hét év. Alig több mint négy évvel ezelőtt, de sikerült nyerni a San Siro egyetlen cél Costa és valami hasonló lenne edző Giampaolo és támogatói Dorie örülök, hogy bemutassa ebben az időben.

Háziállatok kell megtenniük nélkül Bonaventura, aki nedohrál említett meccset Udinese. Ahhoz sem De Sciglio, Antonelli, Calabria és természetesen Montolivo. Ezzel szemben, az edző Giampaolo gyakorlatilag nincs gond, csak Sala Falcone művészek dolgoztak mágikus és sérülések. read more: http://bonusz-online.com